Komt het wel ooit nog goed? Bale ligt nog maar eens onder vuur bij Real Madrid

Komt het wel ooit nog goed? Bale ligt nog maar eens onder vuur bij Real Madrid
Foto: © photonews

Het leven bij Real Madrid wordt er niet makkelijker op voor Gareth Bale, zoveel is duidelijk. De supporters van de Spaanse topclub hadden de linkspoot net weer in de armen gesloten, of hij ligt nog maar eens onder vuur…

In Spanje verwijt men Bale dat hij spelen bij de nationale ploeg belangrijker vindt dan uitkomen voor Real Madrid. De Koninklijke zou eigenlijk liever gehad hebben dat Bale tijdens de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra (Wales was al zeker van het EK, nvdr.) niet speelde omdat hij nog maar net terug fit was.

Maar… Bale speelde die wedstrijd wél en ligt ondertussen alweer in de lappenmand. En dat wordt hem natuurlijk niet in dank afgenomen. In het televisieprogramma El Chiringuito werd de winger bijvoorbeeld flink op de korrel genomen. ‘Een gebrek aan respect ten opzichte van Real Madrid’, klonk het onder meer.

Ook fans storen zich aan Bale

En ook de fans van Real zijn allesbehalve blij met deze nieuwe blessure van Bale, zo melden de Spaanse media. De supporters storen zich mateloos aan het feit dat de Welshman nu niet van de partij zal zijn in enkele belangrijke wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties