Het beweegt bij Standard: twee testers, Hubert in de basis?

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Het beweegt bij Standard: twee testers, Hubert in de basis?
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard zoekt oplossingen om uit de crisis te raken en dat betekent verandering. Er zijn onder meer twee testers aan de slag bij de Rouches.

Zo trainde Cacau, een voormalig Duits international, enkele dagen mee. Of hij in Luik blijft, is nog niet duidelijk. Standard zelf heeft nog geen beslissing genomen en ook de speler zelf heeft nog andere voorstellen.

Een andere tester is Cadamuro-Bentaïba, die in het verleden nog bij Real Sociedad en Osasuna speelde. De verdediger gaat enkele weken meetrainen en krijgt daarna mogelijk een contract.

Met Goreux werd al een versterking binnengehaald. De vraag is of hij speelgerechtigd raakt, maar dat hangt van de Russische federatie af. "Dat kan acht dagen duren of het kan meteen gebeuren. De Belgische Voetbalbond helpt ons om Réginal speelgerechtigd te krijgen tegen zondag", aldus Directeur Communicatie Grosjean. 

Dan is er natuurlijk ook nog de doelmannenkwestie. Daar wilde Sportief Directeur Lawarée zich niet echt over uitspreken. "Het is aan Ferrera om daarover te praten." Al ziet het er wel naar uit dat Hubert zondag zijn kans krijgt tegen Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties