Reactie Colpaert treurt niet na verlies leidersplaats: "Dat is nog niet belangrijk"

Dirk Pieters
| 13 reacties
Colpaert treurt niet na verlies leidersplaats: "Dat is nog niet belangrijk"
Foto: © photonews

Antwerp liet zaterdagavond dure punten liggen. De oudste club van het land kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel op het veld van Deinze en ziet zo de eerste plaats naar Tubeke gaan.

Dirk Pieters in Deinze

Het zag er lange tijd goed uit voor de Great Old, maar in de slotfase slikte het toch een vierde doelpunt dit seizoen. Weg drie punten én weg eerste plaats.

"We wisten dat die kans bestond. Een verplaatsing naar Deinze is altijd een lastige opdracht. We begonnen goed aan de wedstrijd, maar moesten ons toch gewonnen geven op een stilstaande fase vlak voor het einde. Dat was natuurlijk een spijtige zaak, maar we moeten ook het positieve blijven onthouden. We zijn dit seizoen nog steeds ongeslagen", aldus een teleurgestelde Colpaert na de wedstrijd.

We moeten het goede onthouden: we zijn nog steeds ongeslagen - Steve Colpaert

De eerste plaats is nu voor Tubeke, maar daar ligt de centrale verdediger nog niet echt van wakker. "Nu is die eerste plaats nog niet zo belangrijk. Pas op het einde van het seizoen moet je daar staan. We moeten match per match bekijken en zorgen dat we mee bovenaan blijven draaien."

En nu staan Lierse en Cercle op het menu

Nu komen er twee zware opdrachten aan met een verplaatsing naar Lierse en een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. "Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden. Het zal week na week knokken worden om drie punten te pakken. Misschien ligt dit soort voetbal ons beter, dan het voetbal van Deinze dit weekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties