De Zeeuw nog zonder club: "Als Noorse nummer 13 mij vraagt om proef, denk ik: hebben jullie nog niet genoeg gezien?"

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
De Zeeuw nog zonder club: "Als Noorse nummer 13 mij vraagt om proef, denk ik: hebben jullie nog niet genoeg gezien?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy De Zeeuw heeft nog geen nieuwe club gevonden. Sinds zijn fiasco bij Anderlecht speelde hij nog even bij NAC, maar sindsdien concentreert hij zich op andere zaken. Al wil hij wel nog terug op het voetbalveld staan.

Als voetballer nog aan de bak komen is voorlopig moeilijk, omdat de clubs jongere spelers willen en denken dat hij te duur is. Hij zit echter niet te wachten tot een club hem belt.  Dat vertelde hij aan Squawka Football.

"Ik heb voor Ajax en andere grote clubs gespeeld. Nu komt de Noorse nummer 13 naar mij toe en vraagt om op proef te gaan. Dan denk ik, waarom? Hebben jullie nog niet genoeg van mij gezien?"

Daar heeft hij dus geen zin in. "Ik kán voetballen. Nee, overal heen reizen om op proef te gaan, dat bezorgt me alleen koppijn. Vroeger hadden de clubs meer geld, maar nu zitten meer en meer spelers zonder club."

Hij steekt zijn tijd liever in zijn project BALR dan in Polen of Hongarije te gaan voetballen. "Waarom zou ik daar gaan spelen voor minder geld?"

Toch heeft hij nog ambitie om te voetballen. "Ik wil spelen, maar het moet iets zijn wat me echt aanstaat. Ik wil graag naar de MLS, hopelijk volgend seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties