Reactie Vossen staat droog: "Maar laat iedereen maar zeggen. Ik maakte dit al mee"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Westerlo
| 13 reacties
Vossen staat droog: "Maar laat iedereen maar zeggen. Ik maakte dit al mee"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vanavond met 0-2 op het veld van KVC Westerlo. Zo'n overwinning deed enorm veel deugd voor de West-Vlamingen, maar de score had zoveel hoger kunnen liggen. Vraag dat maar aan Jelle Vossen...

Jelle Vossen liep ook vanavond kilometers. De aanvaller werkte zich te pletter én kreeg enkele mooie kansen, maar Dame Fortuna - en een goede Koen Van Langendonck - had geen zin om een handje te helpen. 

"Maar laat iedereen maar zeggen", lacht de aanvaller. "Ik voel me goed in mijn vel en ik weet dat het balletje er wel eens zal invliegen. Iedere spits maakt eens zo'n droge periode mee. Ik heb het in het verleden ook al meegemaakt."

De coach heeft onze mening gevraagd en weet hoe we willen voetballen

Michel Preud'homme

De aanvallers van blauw-zwart worden overigens steeds belangrijker in het systeem. "We zetten nu gewoon enorm veel druk naar voren. De coach heeft onze mening gevraagd en weet dat we op die manier willen voetballen."

"Die hoge druk en die pressing werpen duidelijk de vruchten af", besluit Vossen. "Al is het natuurlijk jammer dat er maar twee ballen invlogen. We hadden veel meer doelpunten kunnen scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties