Reactie Dejaegere haalde met een primeur in zijn carrière zijn gram

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 2 reacties
Dejaegere haalde met een primeur in zijn carrière zijn gram
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een zuinige 0-2-overwinning tegen OH Leuven. Die zullen veel Gentenaars over enkele maanden alweer vergeten zijn. Voor Brecht Dejaegere kende de trip naar Den Dreef toch een speciale betekenis.

De Buffalo verdubbelde kort na de rust de score op een kopbalassist van Kalifa Coulibaly. "Ik wist waar die bal ging komen en kon uiteindelijk makkelijk verlengen. Voor het eerst in mijn carrière scoorde ik met het hoofd", glunderde Dejaegere.

Bij Brecht moet je altijd even afwachten

De ontlading bij de West-Vlaming was enorm, zag ook aanvoerder Sven Kums. "Zo is Brecht wel. Als hij in een dipje zit, knokt hij terug. Hij is er vol voor gegaan, nadat hij uit een moeilijke periode kwam."

Dejaegere zat twee schorsingsdagen uit in de Champions League en moest eerder deze week nog met de B-kern aantreden. Met zijn goal tegen OHL haalde hij zijn gram.

Nochtans had het in de eerste helft anders kunnen lopen toen hij na een stevig duel met Flavien Le Postollec zijn knie overstrekte. "Ik voelde een pijnscheut", aldus Dejaegere.

"Bij Brecht moet je altijd even afwachten", kon Kums er wel om lachen. "Het was een contact knie tegen knie. Dat doet even pijn, maar is al even snel weer weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties