Conte tevreden: "Maar niet over die eerste helft"

Kevin Jonckheere Florian Holsbeek
Kevin Jonckheere en Florian Holsbeek vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Conte tevreden: "Maar niet over die eerste helft"
Foto: © SC

Ibrahima Conte kreeg gisteren nog eens zijn kans bij Anderlecht na het uitvallen van Dennis Praet. De aanvallende middenvelder was blij en vond zichzelf een goeie match spelen.

Toegegeven, de tweede helft van Conte was beter dan de eerste. "Ik denk dat ik de verwachtingen wel ingelost heb", zei Conte achteraf. "In de eerste helft was het niet echt goed. De trainer zette me daarna in het centrum om Hubert af te stoppen. Daar had ik meer ruimte."

Tijdens de rust hebben de muren van het Constant Vanden Stock-stadion getrild. "Hasi heeft geschreeuwd tijdens de rust, op iedereen. Hij was helemaal niet blij en dat is normaal. We hadden niet de juiste mentaliteit. In de tweede helft was het beter."

Ik heb hard gewerkt om deze minuten te verdienen

Ibrahima Conte

Voor Conte was het de tweede basisplaats. Op Charleroi werd hij bij de rust vervangen. "Ik hield me klaar. Toen ik niet speelde, ging ik lopen op Neerpede om in vorm te blijven. Deze week sprak Hasi met me en legde me uit waarom verschillende jongeren me voorbijstaken. Ik heb hard gewerkt om deze minuten te verdienen."

En Conte blijft tevreden. "Mijn toekomst ligt in Anderlecht. Ik profiteer van elke speelminuut, ik ga nog harder werken. Ik denk niet aan vertrekken. Ik heb hier nog een contract van drie jaar en ik wil spelen voor Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties