Spelers Mechelen unisono na donderpreek van 3,5 uur

Spelers Mechelen unisono na donderpreek van 3,5 uur
Foto: © photonews

KV Mechelen reageerde na de dramatische wedstrijd in en tegen Standard op het veld met een overwinning op wilskracht tegen Waasland-Beveren. Een mooie reactie ook na een donderpreek/gesprek van 3,5 uur van/met voorzitter Johan Timmermans en de staf.

Na de nederlaag in Standard greep Timmermans in. Donderdag las hij zijn team de levieten, omdat hij ‘zijn Mechelen niet meer herkende’. Hij wilde een reactie van de spelers op het veld en zag zaterdag dat het goed was. Hij ging zelfs vieren in de kleedkamers.

“We willen hem ook graag meer in het verhaal betrekken”, gaf Tim Matthys daarover aan. “Na de gesprekken van deze week hebben we hem dan ook in de kleedkamer laten meevieren met de coach. Hij komt niet vaak in de kleedkamer.”

Zo’n lang gesprek? Nog nooit meegemaakt –

Tim Matthys

“We waren weggezakt en wilden absoluut winnen. Voor hem, voor de fans, voor onszelf. Dat is gelukt. Ik heb dat nog nooit meegemaakt, een gesprek van 3,5 uur. Maar het heeft wel zijn vruchten afgeworpen.”

De winger werd daarin gesteund door zijn collega-spelers. “Dat gesprek van donderdag heeft ons bijzonder veel motivatie gegeven”, vond Sofiane Hanni. “Er waren geen frustraties in de groep, maar het heeft deugd gedaan om alles eens door te nemen en te bespreken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties