Edmilson, het ontbrekende stukje van de puzzel ... bij Standard

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 23 reacties
Edmilson, het ontbrekende stukje van de puzzel ... bij Standard
Foto: © photonews

Edmilson trekt in januari naar een topclub. En dat wordt een Belgische topclub. Dat heeft zijn manager aan ons weten te bevestigen. Maar wordt de kwieke Belgisch-Braziliaanse dan ook het ontbrekende stukje van de puzzel bij Standard? Vermoedelijk wel.

Nog twee maanden kunnen ze op het kunstgras van Stayen genieten van de kwikzilveren bewegingen van de Braziliaan die Belg wil worden. Daarna zal de 21-jarige speler vertrekken naar een topclub in ons land.

Het buitenland? Dat is voor later, de volgende stap is wel degelijk naar een grote club in België trekken. Anderlecht, Club Brugge, Gent, Genk of (topfavoriet) Standard dus.

Standard kan hem gebruiken

Ze kunnen er hem in ieder geval gebruiken, want de Rouches doen het voorlopig nog steeds niet uitermate goed. Dit weekend werd nog verloren van ... STVV.

Maar in de long run is Standard natuurlijk wel een topclub. Ook Yannick Ferrera ging al van STVV naar Standard omdat de ambities van die club hoger liggen. De coach is natuurlijk gecharmeerd door Edmilson - "De beste op zijn plaats" - maar spreekt zelf nog niet over een transfer.

De puzzel volmaakt?

Edmilson is sowieso niet het enige target van Standard. Meer zelfs: een doelman lijkt absolute topprioriteit in de Vurige Stede. Op diverse andere plaatsen zal het vooral uitkijken zijn naar een opportuniteit.

De doelgerichtheid van Edmilson kan je natuurlijk gewoon altijd gebruiken. Bovendien zou Knockaert dan een vrijere rol kunnen krijgen op het veld, wat die ook liever heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties