Deze amokmaker (én Engels international) van Tottenham hoeven ze bij Anderlecht niet te vrezen
Redactie
| 4 reacties

Amokmaker Andros Townsend (Tottenham Hotspur) niet van de partij tegen RSC Anderlecht

Deze amokmaker (én Engels international) van Tottenham hoeven ze bij Anderlecht niet te vrezen

RSC Anderlecht bekampt donderdagavond Tottenham Hotspur in Londen. Bij paars-wit hopen ze op een herhaling van de topmatch van twee weken geleden. Bij Tottenham willen ze een nieuwe uitschuiver voorkomen. Al missen de Engelsen wel één van hun spelers.

Zo zal Andros Townsend al zeker niet van de partij zijn. De technisch vaardige flankspeler werd niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Anderlecht. De reden? Townsend kreeg het na de competitiewedstrijd van maandag tegen Aston Villa aan de stok met physical coach Nathan Gardiner.

Pochettino straft Townsend meteen

Townsend zat een hele match op de bank tegen Aston Villa en uitte na de match zijn onvrede aan het adres van Gardiner. Op het veld én voor het oog van het publiek. Iets wat niet door de beugel kon bij trainer Mauricio Pochettino, die de Engelse international nu onmiddellijk uit de selectie laat.

“Er bestaan foto’s van, het is niet iets dat we kunnen verzwijgen. Zulke daden hebben consequenties. De technische staf is respectvol ten opzichte van de spelers en dat moet ook omgekeerd het geval zijn”, aldus Pochettino over het voorval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties