Claeys volgt van Wijk op bij Deinze: "Hij leerde de stiel van enkele toptrainers"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Claeys volgt van Wijk op bij Deinze: "Hij leerde de stiel van enkele toptrainers"
Foto: © photonews

Volg SK Deinze nu via WhatsApp!

Dennis van Wijk is niet langer de coach van KMSK Deinze. De tegenvallende resultaten kostten de Nederlander uiteindelijk de kop. "Maar we wensen hem alle succes in zijn verdere loopbaan."

KMSK Deinze verloor afgelopen zaterdag met 0-2 van Dessel Sport. "We hadden nochtans de focus gelegd op de wedstrijden tegen KVV Coxyde en Dessel", vertelt Mario David in een gesprek met onze redactie.

"Het laatste verlies is Dennis van Wijk echter fataal geworden", gaat de technisch directeur van de oranjehemden verder. "Het klopt echter niet dat de coach zaterdagavond al ontslagen werd."

Dennis van Wijk heeft zondag en maanden de trainingen nog geleid

Mario David

"Dennis heeft zondag en maandag de trainingen nog geleid. De beheerraad heeft pas maandagavond beslist dat de sportieve resultaten niet voldoende waren. De kloof met de achtste plaats (zeven punten, nvdr.) is momenteel te groot."

Deinze heeft ondertussen ook al een opvolger aangeduid. Geofrrey Claeys schuift op in de rangorde en gaat op de stoel van hoofdcoach zitten. 

Geen schokeffect, maar continuïteit

"We hadden ook voor een schokeffect kunnen kiezen", klinkt het bij David. "Maar dit is toch de juiste keuze. Geoffrey kent het huis, brengt zijn ervaring als speler mee en heeft de stiel geleerd van enkele toptrainers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties