Mirallas moet niet wanhopen: Atlético, Dortmund, Wolfsburg, de halve Premier League,...

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Mirallas moet niet wanhopen: Atlético, Dortmund, Wolfsburg, de halve Premier League,...
Foto: © Photonews

Kevin Mirallas slaagt er dit seizoen maar niet in om zijn stempel te drukken bij Everton. De Rode Duivel hoopt dat de wind zal draaien, maar hij kijkt ondertussen ook al uit naar een oplossing. En die zijn er genoeg.

Roberto Martinez was pakweg anderhalf jaar geleden nog een grote fan van Kevin Mirallas, maar de coach van Everton gebruikt de Rode Duivel dezer dagen quasi enkel als invaller. 

"Ik hoop dat de situatie voor januari zal veranderen. Anders...", reageert Mirallas tussen de trainingen met de nationale ploeg door. De flankaanvaller moet echter niet wanhopen. Opties zijn er immers in overvloed.

Weg bij Everton? Premier League staat in de rij

Een pak andere Engelse clubs informeerden de voorbije seizoenen - zonder succes weliswaar - naar de Luikenaar. Met andere woorden: hij kan gewoon in de Premier League blijven voetballen. 

Liverpool FC en Tottenham Hotspur waagden zich al meermaals op de geruchtenmolen, maar ook West Ham United en Southampton FC werden in het verleden al gelinkt aan Mirallas. 

Everton negeerde Atlético en Borussia Dortmund 

Maar ook in La Liga en in de Bundesliga is Mirallas gekend. Everton weigerde vorig seizoen aanbiedingen van Atlético Madrid en Borussia Dortmund. "Alles was in kannen en kruiken", zei Mirallas daar destijds over. "Maar plots lag Everton dwars."

Maar dat is niet alles. Ook VfL Wolfsburg keek in het verleden al in de richting van de voormalige speler van onder meer Lille OSC en Olympiakos Piraeus. 

En er is nog steeds de Ligue 1...

En Mirallas kan natuurlijk altijd terug naar Frankrijk. De flankaanvaller brak op het hoogste niveau door bij Lille en maakte vervolgens nog drie seizoenen lang het mooie weer bij Saint-Etienne. In Frankrijk heeft de Rode Duivel nog steeds een (half)goddelijke status.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties