Witsel niet langer incontournable? "Ik zag dat niet als een waarschuwing"

Witsel niet langer incontournable? "Ik zag dat niet als een waarschuwing"
Foto: © photonews

Axel Witsel speelt vrijdag tegen Italië. Een speciale wedstrijd denken we dan, want heel 'de Laars' zal meekijken en misschien maken ze dan wel kennis met één van hun toekomstige spelers.

Witsel wordt immers druk gesolliciteerd door verschillende Serie A-clubs. Juventus zou nog steeds de forcing voeren, maar ook AC en Inter toonden al interesse. Een competitie waar we de middenvelder iets beter zouden kunnen volgen en waar hij zichzelf ook meer in de kijker kan spelen.

Want de vorige wedstrijd zat Witsel op de bank, uitgerekend in de feesteditie van de EK-kwalificatiecampagne. "Voor mij was dat geen probleem. Concurrentie is er altijd, ik zag dat niet als een waarschuwing van de coach", aldus Witsel.

Italië? Leuke competitie

Maar het blijft een feit dat Wilmots geen scouts stuurt naar Rusland om er een match van Zenit mee te pikken. Een transfer naar Italië zou veel oplossen. "Voor mij is de match van vrijdag tegen Italië geen speciale wedstrijd", haalde hij de schouders op. 

Van onder de zware wenkbrauwen kwam ook een frons toen er even werd doorgevraagd over een transfer. "Italië heeft een leuke competitie. Ik concentreer me op mijn club en straks op mijn komende vakantie, meer niet", sloot hij het hoofdstuk af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties