Ai ai ai… Serieuze problemen bij Bayern München: ‘Robben ligt zwaar in de clinch met andere vedette’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Ai ai ai… Serieuze problemen bij Bayern München: ‘Robben ligt zwaar in de clinch met andere vedette’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op sportief vlak gaat het de heren voetballers van Bayern München voor de wind. Het oppermachtige team van Pep Guardiola staat autoritair aan de leiding in de Bundesliga, maar toch zit er een flink haar in de boter tussen twee topspelers…

Zo pakt de Duitse krant Bild groots uit met nieuws over een serieus conflict in de kleedkamer van Bayern München. Arjen Robben en Robert Lewandowski zouden met elkaar in de clinch liggen. Hoe dat komt? Lewandowski zou zich naar verluidt blauw ergeren aan de ‘egoïstische Robben’.

De Pool zou daarbij zijn kookpunt bereikt hebben na de met 4-0 gewonnen match tegen Stuttgart van afgelopen weekend.

Robben gaf Lewandowski amper 3 assists in 25 wedstrijden

Lewa en Robben scoorden elk één doelpunt tijdens de match, maar de Poolse aanvaller kreeg lang niet altijd de bal van Robben. “Ik wil er niet over praten. Jullie zagen het zelf ook wel”, klonk het na de match kort bij Lewandowski.

Bild voedde de rel nog wat extra met een opvallende statistiek. In de laatste 25 wedstrijden waarbij Lewandowski en Robben samen op het veld stonden, scoorde de Pool slechts drie keer op aangeven van de Nederlander. Terwijl jongens als Müller en Douglas Costa Lewandowski veel vaker van assists voorzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties