Trossard oog in oog met 'zijn' Genk: "Ze zijn te pakken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Trossard oog in oog met 'zijn' Genk: "Ze zijn te pakken"
Foto: © photonews

Net als op de openingsspeeldag staat Leandro Trossard komend weekend oog in oog met de club die hem uitleent. Een confrontatie met Racing Genk is voor de rasechte Limburger altijd speciaal.

De spelmaker van OHL ziet veel vrienden en familieleden naar Den Dreef afzakken. "Ik heb hen al een tiental tickets moeten bezorgen", opent hij in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Hopelijk kan ik de ploeg extra op sleeptouw te nemen. Ik hoorde Sandy Walsh deze week. Genk sukkelt met blessures, ze zijn dus te pakken. En wij kunnen wat ademruimte goed gebruiken."

Ik heb mijn vrienden en familie al een tiental kaarten moeten bezorgen

Hoewel Trossard fraaie dingen liet zien in de heenronde, startte hij lang niet elke week. "Ik moet er op dit moment mee leven. Dat lukt voorlopig. Zaterdag zie ik wel wat er gebeurt."

Met zijn snedige invalbeurten wordt hij stilaan de ideale invaller die pakweg Dries Mertens lange tijd was. "Die naam plakken ze te snel op een speler", vindt Trossard. "Daar trek ik me niet veel van aan. Het is leuk als je als invaller het verschil kan maken. Maar ik start liever."

Genk volgt me goed op

Leandro Trossard

Zeker nu het Genkse bestuur hem van nabij in de gaten zal houden. "Mijn makelaar spreekt regelmatig met Dimitri De Condé. Genk volgt me goed op heb ik vernomen. Dat is fijn om te horen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties