RWDM roept Molenbeek op om samen het Franse volkslied te zingen zondag

RWDM roept Molenbeek op om samen het Franse volkslied te zingen zondag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser RWDM plant zondag in het Edmond Machtensstadion in Molenbeek een eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. De gemeente Molenbeek kwam de laatste week enkel negatief in het nieuws en daar wil de traditieclub iets aan doen.

RWDM roept alle supporters en inwoners van Molenbeek en andere sympathisanten op naar het stadion te komen om er samen het Franse volkslied te zingen. Ook wordt gevraagd zich in de Franse kleuren te kleden of een Franse vlag mee te nemen.

Molenbeek overheerste deze week het internationale nieuws omdat de terroristen uit hun midden kwamen. "De gemeente Molenbeek is de voorbije dagen geschokt en zwart gemaakt door de gebeurtenissen die we allemaal kennen", klinkt het.

Er is zo veel meer dan radicalisme, delinquentie en extremisme in Molenbeek

RWDM

"Tot voor enkele dagen was de gemeente Molenbeek in Europa alleen maar bekend wegens zijn legendarische voetbalclub RWDM. Er is zo veel meer dan radicalisme, delinquentie en extremisme in deze gemeente."

"Als sportclub nodigen we alle mensen uit die Molenbeek alleen maar kennen via de media, om met onze club en de unieke Brusselse sfeer die er aan verbonden is kennis te komen maken."

"RWDM is niet alleen de oudste voetbalclub van de gemeente Molenbeek maar ook de meest populaire en daarom staan we erop massaal onze steun te betuigen aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties