Vreven is aan huzarenstukje bezig met Waasland-Beveren: "Opportuniteiten? Die kosten ook geld"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 1 reacties
Vreven is aan huzarenstukje bezig met Waasland-Beveren: "Opportuniteiten? Die kosten ook geld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren begint aan de terugronde met een thuiswedstrijd tegen STVV. De Waaslanders hadden het de voorbije weken iets moeilijker, maar Stijn Vreven maakte dankbaar gebruik van de interlandbreak.

Waasland-Beveren haspelde een - zeker naar Wase normen - voortreffelijke heenronde af. Enkel de laatste weken liep het met een één op negen iets minder op de Freethiel. 

"Maar ik wil niet gezegd hebben dat de interlandbreak daarom op een goed moment kwam", vertelt Stijn Vreven. "Al was het wel een ideaal moment om alle spelers opnieuw fris te krijgen, fysiek en mentaal."

STVV zal uit zijn op revanche

Stijn Vreven

Vreven liet al meermaals optekenen dat Waasland-Beveren over een (iets te?) smalle kern beschikt. "We zijn dan ook aan een huzarenstukje bezig", lacht de coach. 

"Maar dat is helemaal geen hint naar het bestuur om in januari versterking aan te trekken. We gaan onze ogen natuurlijk openhouden voor opportuniteiten, maar ook dat kost geld. En dat ligt hier niet voor het oprapen."

Thuisreputatie gekraakt

Zaterdag komt STVV op bezoek op de Freethiel. "Ik denk dat de Kanaries op revanche zullen uit zijn. Wij hebben tenslotte hun thuisreputatie na lange tijd gekraakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties