"Depoitre was misschien beter in Gent gebleven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
"Depoitre was misschien beter in Gent gebleven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre en Danijel Milicevic zijn er vanavond niet bij tegen Westerlo en ook voor de Champions League-match tegen Lyon zijn ze twijfelachtig. Laurent Depoitre trok intussen wel naar de Rode Duivels.

"Het is natuurlijk afwachten voor de volgende wedstrijd (Lyon, nvdr.), maar het is geen kwestie van weken", aldus Vanhaezebrouck over de blessures van zijn twee spelers. "Ik verwacht dat het bij beiden binnen de week verleden tijd is."

Laurent Depoitre trok intussen naar de Rode Duivels. "In zijn geval was het misschien goed geweest als hij hier gebleven was. Hier had hij wellicht een volledige week niet getraind en was het probleem waarschijnlijk van de baan."

Als we hem tegenhouden, creëer je een moeilijke situatie

-Hein Vanhaezebrouck

Voor alle duidelijkheid: Vanhaezebrouck begrijpt de keuze van zijn spits. "Dit hoort erbij. Als je opgeroepen wordt, wil je er ook bij zijn én trainen. Uiteindelijk is hij last blijven voelen en verergerde het. Of ik hem kon tegenhouden?"

"Wanneer een speler opgeroepen wordt, moet de Bond beslissen of hij kan trainen. Als Laurent dan aangeeft dat het gaat... Als we zeggen dat hij niet mag gaan, creëer je ook een moeilijke situatie, maar het bleek niet de slimste keuze."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties