De Bruyne over Hazard en zichzelf: "Belachelijk om ons te vergelijken"

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
De Bruyne over Hazard en zichzelf: "Belachelijk om ons te vergelijken"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels zetten een knap resultaat neer tegen Italië en lijken gegroeid te zijn sinds het WK in Brazilië. Dat is in elk geval de mening van Kevin De Bruyne en hij heeft er een verklaring voor.

Dat vertelde hij aan RTBF. "We controleren de wedstrijden beter. De manier van spelen evolueert met de komst van nieuwe spelers. Ik denk aan Radja (Nainggolan, nvdr). Hij speelt niet op dezelfde manier als degene die voordien op zijn plaats stond."

De Bruyne had het ook over zijn samenspel met Eden Hazard. Regelmatig wordt geopperd dat beide heren niet samen kunnen spelen, maar daar is de man van Manchester City het absoluut niet mee eens.

"Het is duidelijk dat de nummer 10 mijn beste plaats is - Kevin De Bruyne"

"Er was maar één wedstrijd waarin het niet goed was en plots zei de media dat we niet samen konden spelen. Als hij scoort en we winnen, dan ben ik blij. Als ik scoor en we winnen, dan is hij blij. Het is belachelijk om twee spelers van dezelfde ploeg te vergelijken."

De man van Manchester City laat er ook geen twijfel over bestaan waar hij zelf liefst speelt. Al is hij erg polyvalent, hij heeft een duidelijke voorkeur. "Het is intussen duidelijk dat de nummer 10 mijn beste plaats is, maar ik heb er geen probleem mee om op een andere positie te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties