Reactie Vossen kwam, zag en overwon: "Alles of niets!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Mechelen
| 19 reacties
Vossen kwam, zag en overwon: "Alles of niets!"
Foto: © Photonews

Jelle Vossen kwam, zag en overwon. Club Brugge won vanmiddag met 1-4 bij KV Mechelen, maar de cijfers geven het juiste wedstrijdverloop niet aan. De West-Vlamingen mogen één man danken: Vossen.

KV Mechelen leek lange tijd op weg naar een stunt tegen Club Brugge, tot de invalbeurt van Jelle Vossen. De aanvaller tekende zelf voor twee doelpunten en had een voet in nummer drie. 

"En een maandje geleden was het alsof ik de weg naar doel niet meer kon vinden", lacht de Eigenbilzenaar. "Het is gewoon zo'n periode dat de ballen gemakkelijk binnen gaan."

En hoe? Vooral de gelijkmaker was een pareltje. "Alles of niets, hé. (knipoogt) Dat zijn details die een wedstrijd beslissen. Voor hetzelfde geld was die bal ergens in de tribune geëindigd."

"Mijn invalbeurt is hét bewijs dat Club Brugge dit seizoen de invallers zal nodig hebben. Natuurlijk begin ik liever aan de wedstrijd, maar Michel Preud'homme zei ook al dat er het laatste halfuur meer ruimte zou komen."

De fans kregen gelijk!

De meegereisde fans vroegen en kregen de invalbeurt van Vossen. "Ik heb die mensen ook horen roepen. Dat doet natuurlijk heel veel plezier. Of ze gelijk hebben gekregen? Dat ga ik niet zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties