Vormer toch een beetje teleurgesteld: "Ik had er vooraf toch op gehoopt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 32 reacties
Vormer toch een beetje teleurgesteld: "Ik had er vooraf toch op gehoopt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij speelt sinds de zomer van 2014 voor Club Brugge, maar ondertussen groeide hij uit tot één van de belangrijkste pionnen binnen het elftal van Michel Preud’homme. We hebben het natuurlijk over Ruud Vormer, niet meer weg te denken bij blauw-zwart.

De Nederlandse nummer 8 speelt quasi altijd en zit dezer dagen zelfs met Club rond de tafel om het te hebben over een nieuw contract. “Club wil graag dat ik blijf en ik wil graag verlengen.”

“Iedereen droomt wel van een grote Europese club, maar soms moet je eens naar jezelf kijken en durven tevreden zijn met wat je hebt. Ik zit hier goed op mijn plek.”

"Aanvoerder zijn van Club Brugge, dat zou toch mooi zijn?"

Maar toch was Vormer afgelopen weekend een beetje teleurgesteld omdat hij geen kapitein was… “Eerlijk, ik had er vooraf een beetje op gehoopt. Aanvoerder zijn van Club Brugge, dat zou toch mooi zijn?”

“Maar dan ben ik heel eerlijk, hé. In bijna al mijn jeugdploegen was ik kapitein en bij Roda JC stond enkel Davy De fauw in de weg.” (lacht) “Nu, ik ga er ook niet minder om slapen hoor. Dat Thomas Meunier de band van Timmy Simons mocht overnemen, is hem echt gegund. Zo’n grote speler verdient dat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties