OHL reageert op misnoegde fans: "Het is niet via filmpjes en likes op Facebook dat een club wordt geleid”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
OHL reageert op misnoegde fans: "Het is niet via filmpjes en likes op Facebook dat een club wordt geleid”
Foto: © photonews

Het zijn moeilijke tijden bij OH Leuven. De promovendus bengelt onderaan de Jupiler Pro League, maar dat is lang niet alles. De fans zijn het huidige bestuur beu, en maakten dat duidelijk op een bijeenkomst. Het bestuur zelf reageerde in een mededeling op de webstek van OHL.

In de mededeling wijst het bestuur van de promovendus erop dat OHL in de laatste vijf jaar vier jaar in eerste klasse speelde en dat er vorig jaar nog promotie naar eerste klasse werd afgedwongen.

Het bestuur wijst er tevens ook op dat de club gezond is en dat de licentie voor eerste klasse jaar na jaar makkelijk wordt behaald.

Het bestuur van OHL benadrukt tot slot ook nog dat het openstaat voor een samenwerking op heel wat vlakken, maar dat dat dan wel op een constructieve manier moet gebeuren.

Achter de ploeg staan

“Het is niet via filmpjes en likes op Facebook dat een voetbalclub wordt geleid”, klinkt het met een duidelijke boodschap richting de fans.

“We roepen daarom nog eens alle supporters op om zaterdag en de komende wedstrijden achter de ploeg te staan”, besluit het bestuur in het persbericht.

De reactie van de supporters van OHL kan je hier nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties