AA Gent is duidelijk: "We gaan Depoitre verkopen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 49 reacties
AA Gent is duidelijk: "We gaan Depoitre verkopen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre ligt bij KAA Gent nog tot de zomer van 2017 onder contract, maar de kans is quasi onbestaande geworden dat de aanvaller zal bijtekenen. Michel Louwagie, manager van de landskampioen, neemt dan ook een duidelijk standpunt in. "We gaan hem komende zomer verkopen."

“Laurent heeft ons laten weten dat hij (voorlopig) niet wil bijtekenen. Dat wil bijgevolg zeggen dat wij hem zullen verkopen", aldus de manager van de Buffalo's in Extra Time.

"Bij deze weet iedereen dat. Ik hoop dat er veel clubs zitten te luisteren en dat de aanbiedingen binnenstromen”, voegde Louwagie er nog al lachend aan toe.

Hoogst mogelijke loon

De Buffalo’s wilden hun aanvalsleider nochtans graag houden, maar zullen niet overstag gaan om Depoitre een nieuw contract aan te bieden. “We hebben twee maanden onderhandeld, maar als Laurent niet wil bijtekenen, dan is dat zo. Wij hebben hem nochtans het hoogst mogelijke loon aangeboden.”

Pas weg in de zomer

Een transfer van Depoitre is pas ten vroegste bespreekbaar in de zomer. "Tijdens de winterstop gaan we geen enkele sterkhouder laten vertrekken. Dat wil ik nog eens herhalen", verduidelijkte Louwagie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties