Oplossing in de maak voor Musonda, Franse top en Engelse club strijden om zijn handtekening

Oplossing in de maak voor Musonda, Franse top en Engelse club strijden om zijn handtekening
Foto: © photonews

Charly Musonda gaat in de wintermercato Chelsea verlaten. Maar waar de creatieve middenvelder eerst dacht aan een definitief vertrek, zou het nu gaan om een uitleenbeurt nadat zijn entourage samenzat met het bestuur van de Londense club.

Musonda wil op zijn 19de eindelijk speeltijd krijgen en vader Musonda kaartte dat samen met zijn manager aan bij het bestuur, horen we binnen zijn entourage. The Blues maakten duidelijk dat ze nog een toekomst zien voor het rastalent bij de club en willen hem uitlenen om ervaring op te doen.

Daarbij staan enkele clubs te drummen om hem binnen te halen. West Ham op de eerste rij en die club draagt ook de voorkeur weg van Chelsea. Waarom? Omdat hij zo fysiek sterker kan worden in de Premier League en hij zo gewend raakt aan de competitie.

Monaco, PSG, Marseille, West Ham

Daarnaast is er vooral interesse van de Franse top. PSG, Monaco en nu ook Marseille hebben zich voorzichtig gemeld bij zijn manager. Marseille zou wel iets zien in een uitleenbeurt van 18 maanden. Maar ook West Ham verklaart zich akkoord met die constructie. Al eisen zij wel een aankoopoptie in het contract.

De interesse van Standard, waar eerder sprake van was, werd weggewimpeld door zowel Chelsea als zijn entourage. Musonda is niet van plan om terug te keren naar de Jupiler League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties