Courtois geeft criticasters onmiddellijk lik op stuk met duidelijke woorden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Courtois geeft criticasters onmiddellijk lik op stuk met duidelijke woorden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De plaat is stilaan grijs gedraaid, maar dat het tot op heden niet het seizoen van Chelsea was, is wel duidelijk. Maar misschien breken er betere tijden aan voor José Mourinho en zijn mannen. Waarom? Thibaut Courtois is terug en onze landgenoot heeft er zin in.

Courtois vergezelde zijn coach dinsdag op de persbabbel voorafgaand op de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Porto. En onze landgenoot sprak meteen duidelijke taal.

Toen de wankele positie van zijn Mourinho ter sprake kwam, diende Courtois de criticasters meteen van antwoord. “Wie zegt dat we niet meer met dezelfde toewijding spelen als vorig seizoen?”

"Samen met José Mourinho uit het dal kruipen"

“Het is niet omdat de resultaten tegenvallen, dat we niet meer achter de trainer staan, hé. We speelden soms beter dan andere ploegen, maar konden dat jammer genoeg niet omzetten in puntengewin”, aldus de Rode Duivel.

“De spelers staan nog steeds achter de trainer. We zijn een team en proberen samen met Mourinho uit het dal te kruipen. Iedere speler, ieder lid van de technische staf en noem maar op… Iedereen moet progressie boeken en een beter niveau halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties