Fans Qarabag geloven erin: "Onrecht van vorig seizoen ongedaan maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Fans Qarabag geloven erin: "Onrecht van vorig seizoen ongedaan maken"
Foto: © SC

Anderlecht neemt het in de Europa League op tegen Qarabag. Een puntendeling kan genoeg zijn voor de volgende ronde, een overwinning zorgt voor een Europese lente. En toch: bij de bezoekende fans is het geloof nog steeds groot.

De Azeri mogen niet worden onderschat. Dat hebben we ook in de heenmatch in het verre Bakoe gezien: op een akker werd Anderlecht verslagen. "Waarom zou ons dat nu niet opnieuw lukken om te winnen van paars-wit?", vraagt Shamil Mustafayev van Imaret Europe - een supportersgroep van Qarabag - zich af.

"We hebben opnieuw dezelfde kansen als vorig jaar. Winnen we onze laatste match, dan is dat waarschijnlijk voldoende. Ik zie Monaco niet meteen winnen in en tegen Tottenham dus we moeten er nu echt wel in blijven geloven."

Onrecht vorig jaar ongedaan maken

Toch maar opletten: het team zat vorig jaar erg dicht bij Europese overwintering. Zonder een onterecht afgekeurd doelpunt in de blessuretijd tegen Inter Milaan zaten ze in de trommels van de 1/16e finales. Tricky.

"Toen hadden we altijd moeten doorgaan, maar was het uiteindelijk Dnipro dat met de tweede plaats aan de haal ging", aldus nog Mustafayev. Een onrecht dat ze bij Qarabag nog niet zijn vergeten en nu willen goedmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties