Bjorn Engels is back: “Elke keer opnieuw met je blessure geconfronteerd worden …”

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Bjorn Engels is back: “Elke keer opnieuw met je blessure geconfronteerd worden …”
Foto: © Photonews

Eindelijk staat Bjorn Engels terug op het veld in een wedstrijd van de A-kern van Club Brugge. We hebben er bijzonder lang moeten op wachten, want sinds 9 oktober 2014 is de centrale verdediger out geweest. “Maar Club Brugge heeft nooit aan hem getwijfeld.”

Eindelijk! Bjorn Engels zat voor het eerst in 14 maanden terug op de bank van Club Brugge. En hij mocht in en tegen Midtjylland meteen ook invallen tien minuten voor tijd. Het einde van een erg moeilijke periode.

“Elke keer opnieuw met je blessure geconfronteerd worden is erg moeilijk. Iedereen vroeg hem in de tribunes wanneer hij er terug zou staan. Daar mee omgaan is erg lastig”, gaf zaakwaarnemer Evert Maesschalck aan in Sport/Voetbalmagazine.

Sms'jes van Mannaert en Verhaeghe

Het hielp wel dat blauw-zwart nooit het geloof in Engels is kwijtgeraakt. “Hij heeft een warme entourage. Mannaert en Verhaeghe stuurden hem al eens een sms’je, belden eens of bezorgden een fruitmand.”

“Voor een gevoelige jongen als Bjorn erg belangrijk, zeker omdat hij echt uit beeld was verdwenen. Maar hij stuurde ook terug dat hij hoopte zo snel mogelijk iets voor de club te kunnen doen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties