Dagen bij Essevee nu echt geteld: 'Jorgensen wil contract ontbinden'

Dagen bij Essevee nu echt geteld: 'Jorgensen wil contract ontbinden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury nam Jesper Jorgensen enkele weken terug niet op in zijn selectie voor de wedstrijd tegen Standard. Sindsdien is er van de Deen geen sprake meer bij Essevee. De Deen wil nu zelf de koe bij de horens vatten en vertrekken.

Toen Jesper Jorgensen naar de Gaverbeek kwam, was hij vol goede intenties en wilde hij er het beste van maken aan de Gaverbeek. Maar het seizoen 2014-2015 bracht allerminst wat JJ ervan verwachtte.

Van strijden om de titel met Club Brugge naar strijden tegen degradatie met Essevee: voor de ervaren Deen was het ook mentaal een moeilijk spelletje. Op geen enkel moment slaagde hij er in om de troepen te leiden. Zijn favoriete plaats - de 8 - kon hij ook nooit echt bespelen door diverse redenen.

Einde van het huwelijk

De druppel was zijn ondermaatse prestatie op bezoek bij ... Club Brugge enkele weken terug. In zijn geliefde Jan Breydel - waar hij drie jaren voetbalde - speelde hij zichzelf helemaal uit de gratie van Francky Dury, die hem nochtans heel veel kansen gaf en altijd fan was van de middenvelder.

Het huwelijk lijkt nu echter voorbij. Ondertussen wordt al gefluisterd in Het Nieuwsblad dat Jorgensen volgens zijn manager zelfs zijn contract wil laten ontbinden. Daarna zou hij mogelijk terugkeren naar Esjberg, waar hij ooit als prof begon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties