Venanzi en Standard hebben een envelop klaarliggen: "En anders pas ik zelf bij"

Redactie
| 7 reacties
Venanzi en Standard hebben een envelop klaarliggen: "En anders pas ik zelf bij"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard krijgt zondag het bezoek van Club Brugge. Een topper tussen traditieclubs, maar de Luikenaren hebben weinig ruimte meer om mistappen recht te trekken na het povere begin. "En toch blijf ik erbij dat Standard om de twee seizoenen een prijs zal pakken."

Standard zag dit seizoen al de degradatieplaats, maar Yannick Ferrera trekt het Luikse schip langzaamaan uit het moeras. "Ik had Yannick veel eerder moeten aanstellen", aldus Bruno Venanzi in Het Laatste Nieuws."

"Ik ben er zeker van dat we nu op een PO1-plaats hadden gestaan als Ferrera bij ons aan het seizoen was begonnen. Al ben ik er nog steeds zeker van dat we een kans maken."

Net daarom zal Standard in januari nog enkele versterkingen halen. "We hebben intern besproken op welke positief er iets zal komen", legt de voorzitter uit.

Kapitaalsinjectie

"We hebben een envelop klaarliggen en ook qua salaris is er nog ruimte. Standard zal de komende maanden niet in de problemen komen. Wat als er zich toch een kapitaalsinjectie opdringt? Dan pas ik zelf bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties