Premier League: Goal Lukaku levert niets op, Manchester City pakt volle buit na waanzinnig slot

Redactie
| 8 reacties

In de Engelse Premier League zijn we dit weekend toe aan speeldag 16. Norwich City en Everton openden zaterdagmiddag de debatten.

Bij the Toffees ben je er tegenwoordig zeker van dat Lukaku zijn goaltje meepikt. Ook nu was het al snel prijs voor Big Rom. (lees meer) De Rode Duivel scoorde al zijn 12e van deze PL-jaargang. Koploper Jamie Vardy (14 stuks) komt in het vizier.

Everton ging met een voorsprong de rust in, maar werd kort na de koffie koud gepakt. Hoolahan zorgde voor 1-1. Jerome liet dé kans op de zege voor the Canaries liggen. Mirallas mocht nog 20 minuten opdraven.

Manchester City houdt de punten thuis

In een regenachtige en flauwe partij hebben de Citizens op het nippertje de overwinning binnen gehaald. In de 90e minuut wiste Batéfimbi Gomis het openingsdoelpunt van Wilfried Bony uit. In de 93e minuut redde Yaya Touré nog de meubelen voor City.