Sprokkels: Club haalt opgelucht adem, sterkhouder bijna terug

Redactie
| 3 reacties
Sprokkels: Club haalt opgelucht adem, sterkhouder bijna terug
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Een opsteker voor Club Brugge: Laurens De Bock staat opnieuw op het trainingsveld. Michel Preud'homme zal dat niet erg vinden, aangezien vervangers De fauw en Bolingoli geen geweldige indruk maakten.

  • Barcelona kent zijn eerste tegenstander op het WK voor clubs. De Catalanen mogen het opnemen tegen het Guangzhou Evergrande van Scolari. 

  • Mario Balotelli liet via de sociale media weten dat hij niet kan wachten op het EK. Bondscoach Conte reageerde intussen al: "Op wat kan hij niet wachten? Om het EK op televisie te bekijken? Het is aan hem, net als de anderen, om zichzelf te bewijzen."

  • Cristiano Ronaldo spendeert tegenwoordig heel wat tijd in Marokko en dat zou Real Madrid zorgen baren. De Portugees zou immers meerdere keren per week vrienden bezoeken met zijn privéjet en dan pas laat thuis zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties