Ervaren speler Essevee blijft optimist: "Al speel ik pas in mei één match"

Redactie
| 1 reacties
Ervaren speler Essevee blijft optimist: "Al speel ik pas in mei één match"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Hoe zou het nog zijn met Karel D'Haene? Vorig seizoen was hij nog de kapitein van Zulte Waregem, momenteel revalideert hij rustig verder na een zware knieblessure. Zien we hem dit seizoen nog terug? "Desnoods revalideer ik tot in mei en speel ik nog 1 match, maar ik kom terug."

Karel D'Haene probeerde in oktober al eens aan een snelle terugkeer te werken, maar kreeg snel een reactie. Daardoor is beslist in samenspraak met de club en de kinesisten om de looptrainingen pas in januari op een hoger niveau te gaan schakelen.

Een terugkeer is dus nog niet voor meteen op het veld van de A-ploeg. "Voetballen zal in principe makkelijker zijn, die looptrainingen zijn de moeilijkste stap", aldus de ervaren verdediger daarover.

Optimist

Stoppen is nooit een optie geweest: "Ik ben een optimist, de twijfel is van de baan. Desnoods revalideer ik tot in mei en speel ik daarna nog één match, maar ik kom terug", blijft hij positief.

Wim De Coninck liet in Stadion onlangs nog verstaan dat D'Haene een nuttige pion blijft: "Met zijn rust achteraan en om de zaken te sturen zou hij voor de organisatie van Essevee nog belangrijk kunnen zijn. Ik vrees dat ze hem nog nodig gaan hebben dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties