Reactie Jankovic erkent zijn meerdere: "Gent is autoritair in CL, competitie én Beker"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 32 reacties
Jankovic erkent zijn meerdere: "Gent is autoritair in CL, competitie én Beker"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de persconferentie na de Bekerwedstrijd tussen AA Gent regende het complimentjes. Het mag duidelijk zijn, Vanhaezebrouck en Jankovic hebben tonnen respect voor elkaar.

Jankovic begon meteen met zijn gelukwensen over te maken. "Ik wil Hein en de club Gent feliciteren voor hun fantastische seizoen. Zowel in de Champions League, Beker als Jupiler Pro League zijn ze gewoonweg autoritair."

Vanhaezebrouck kaatste snel de bal terug. "Ik ijver altijd voor Belgische coaches boven buitenlanders. Maar mensen als Jankovic mogen blijven komen. Zó snel de taal en de kenmerken van onze competitie beheersen, chapeau."

In de wedstrijd ging het wel op het scherpst van de snee. "In de eerste helft kregen we vier, vijf goeie kansen. Als je dat krijgt bij een topclub, is dat eigenlijk luxe. Daarom vind ik dat we op basis van die eerste helft meer verdienen", aldus Jankovic.

Na de koffie kwam KV Mechelen er niet meer aan te pas. "Er kwam grote druk op onze verdedigers en middenvelders en daar hadden we het moeilijk mee. Over de 90 minuten gezien kan ik hier mee leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties