Club niet, De Vadder en Lesage wél in vorm: "Deschacht speelde in Planet of the Apes 4" en "Trampoline onder doellijn Proto"

Club niet, De Vadder en Lesage wél in vorm: "Deschacht speelde in Planet of the Apes 4" en "Trampoline onder doellijn Proto"
Foto: © photonews

Club Brugge begon erg bleek aan de topper tegen Anderlecht, maar dat kan van Freddy De Vadder en Günther Lesage niet gezegd worden. De komiek en de acteur verzorgden het commentaar en deden dat met verve.

Playsports had voor de gelegenheid uitgepakt met gastcommentaar. Zo zorgde Koen De Graeve mee voor het commentaar aan Anderlechtzijde, terwijl fans van blauw-zwart hun hart konden ophalen aan Freddy De Vadder en Günther Lesage.

En die gingen wel erg hard door in hun commentaar. Silvio Proto, Olivier Deschacht, radiostem Peter Van Den Bempt en vele anderen moesten het ontgelden. Een bloemlezing van hun quotes:

Je ziet Deschacht nu roepen: 'Rood is mijn lievelingskleur, en ik vind dat geen schoon kleur geel' 

Okaka zit altijd op zijn gat hé. Dat vindt hij gewoon leuk, de hele dag op zijn poep zitten

Zelfs met Mourinho zouden ze geen kampioen worden, dit Anderlecht

Praet is beter als hij zwijgt

Hasi mag voorlopig nog een weekje langer blijven als coach

Zo’n Peter Van Den Bempt pakt zich zo serieus, en dat voor iemand van de radio. Soms denk ik van: Peter, rustig. Je bent geen filosofisch traktaat aan het vertellen

Die lange baard van Vazquez, dat is toch vreemd met terreurdreiging 3

Tom Soetaers zou zeggen: ‘Als Club Brugge de 1-1 scoort, dan staan ze gelijk.'

De voet van Deschacht zit tussen zijn benen. Dat is nog al voorgevallen, dat soort verhalen. Waar? Je moet maar eens kijken naar 'Planet of the Apes 4'.

Er zit een trampoline onder de doellijn van Proto

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties