Van Gaal zou zichzelf niet ontslaan: "Ik maak me zorgen, maar nieuwe coach zal niet voor succes zorgen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Van Gaal zou zichzelf niet ontslaan: "Ik maak me zorgen, maar nieuwe coach zal niet voor succes zorgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Weet Manchester United nog hoe een overwinning smaakt? We durven het te betwijfelen… De Engelse recordkampioen is ondertussen al zes wedstrijden op zoek naar een deugddoende zege… Kan Louis van Gaal het tij nog keren of krijgt hij de bons?

Over dat laatste maakt de altijd zo zelfzekere Nederlander zich zorgen. Dat gaf hij toe na de nederlaag tegen Norwich. “Natuurlijk maak ik me zorgen om mijn job”, aldus van Gaal.

“Het vertrouwen van het bestuur in een trainer is belangrijk. Het is ook duidelijk dat dat vertrouwen niet gaat toenemen als je een wedstrijd verliest.”

Gebrek aan zelfvertrouwen

“Ik kan niet blind zijn voor de huidige gang van zaken. Al denk ik nu ook weer niet dat een nieuwe coach meteen voor successen zal zorgen. Dat is in ieder geval hoe ik erover denk. Maar in dit geval is mijn mening misschien niet zo belangrijk.”

Van Gaal hoopt dan ook dat hij samen met zijn spelers uit het dal kan kruipen. “Je zag tegen Norwich ook dat er bij de spelers een gebrek aan zelfvertrouwen is. Het is duidelijk dat we in een slechte periode zitten. Laat ons hopen dat we daar snel uit geraken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties