Reactie Ondanks 4-1-nederlaag in Oostende is Ferrera opvallend positief

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 3 reacties
Ondanks 4-1-nederlaag in Oostende is Ferrera opvallend positief
Foto: © photonews

Standard kreeg zondagavond een ferme tik op het veld van KV Oostende. De ploeg van Yannick Ferrera ging met 4-1 onderuit, maar toch zag de trainer van de Luikse club ook positieve punten die het vermelden waard waren.

“Er was een match voor en een match na de 3-1”, stak Ferrera van wal met een opmerkelijke quote. En we kunnen de oefenmeester van Standard best begrijpen. Vlak voor de derde treffer van Oostende kreeg Knockaert twee reuzekansen, maar hij had het geluk niet aan zijn zijde.

“Daarom deed die 3-1 ook zo veel pijn”, ging Ferrera verder. "En na de rode kaart en de 4-1 was het quasi onmogelijk om nog terug te keren in de match. Deze nederlaag valt te wijten aan onze slechte start, een gebrek aan efficiëntie en de goals die we zomaar hebben weggegeven.”

"Mijn spelers zijn blijven vechten tot het einde"

Maar toch zag Ferrera ook positieve punten. “Het is spijtig dat we verloren, maar mijn spelers hebben ondanks die vier tegendoelpunten een goede mentaliteit aan de dag gelegd. Akkoord, ze hebben fouten gemaakt… Maar ze zijn er wel voor blijven vechten tot de allerlaatste minuut.”

“We mogen niet vergeten van waar we komen, hé. Het is niet omdat we verloren hebben, dat we plots in paniek gaan slaan. We bereikten enkele dagen geleden de halve finales van de beker. Onze opmars is zeker en vast niet gestopt”, besloot de trainer van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties