Hoe zit het nu eigenlijk met Colin Coosemans?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Hoe zit het nu eigenlijk met Colin Coosemans?
Foto: © photonews

Wat moet er nu eigenlijk gebeuren met Colin Coosemans? De doelman maakte afgelopen zomer nog de overstap naar KV Mechelen waar hij eerste doelman zou worden, maar dat liep even anders…

KV Mechelen haalde na het uitvallen van reservedoelman Anthony Moris nog een extra doelman in de persoon van Jean-François en daardoor begon de Rode Duivel, en niet Coosemans, als eerste doelman aan het seizoen. 16 keer stond Coosemans dit seizoen op het wedstrijdblad, maar iedere keer was hij bankzitter.

Nu de wintermercato voor de deur staat rijst dan ook de vraag of er een oplossing in de maak is voor ex-doelman van Club Brugge en Waasland-Beveren. Het antwoord op die vraag is ‘neen’.

Momenteel geen interesse

Onze redactie vernam dat er momenteel geen interesse is voor Coosemans, ook al wordt hij in de Britse pers aan Aston Villa gelinkt. Het is dan ook helemaal niet duidelijk wat de Kakkers van plan zijn met nog steeds maar 23-jarige goalie.

Mag hij definitief of op uitleenbasis weg of wil KV hem minstens tot het einde van het seizoen houden? Dat valt voorlopig nog allemaal af te wachten. Al is het duidelijk: als er in januari een oplossing uit de bus komt waar alle partijen beter van worden, dan zal er niet getwijfeld worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties