Debat van de week: Kerstvoetbal, bent u nog steeds fan? Voetballers alvast niet

Debat van de week: Kerstvoetbal, bent u nog steeds fan? Voetballers alvast niet
Foto: © SC

Zaterdag en zondag is het weer zover. U moet nog bekomen van alle copieuze maaltijden die u de voorbije twee dagen door uw lichaam gejaagd hebt of u zit weeral in het stadion voor het laatste kunstje van de heren voetballers vooraleer zij vakantie nemen. Bent u fan?

Sinds 2009 is het kerstvoetbal - voordien een Engelse traditie - ingevoerd in België. We spraken de voorbije weken met enkele eersteklassespelers over dat fenomeen. En blijkbaar zijn er na zes jaar nog steeds niet al te veel fans onder de heren voetballers.

Geen saus en kroketten voor de voetballers

Zij kunnen op 25 december immers niet een paar wijntjes achterover slaan of zich eens laten gaan met allerhande sauzen en kroketten. De dag erna staan ze immers op een voetbalveld. Dat, en dat hun vakantie héél kort wordt, want een week later hervatten ze al bij hun clubs.

Maar wat denkt u ervan? Is het voor u de perfecte afsluiter van de kerstfeesten en een goeie ontspanning voor Nieuwjaar? Hebt u een abonnement en zal u er zijn? Of laat u het voetbal voor één keer links liggen? Laat ons uw mening weten in de reacties.

Kerstvoetbal? Pro of contra?

17%
46%
19%
29%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties