Reactie VIDEO: Vanhaezebrouck bedekt nederlaag met mantel der liefde: "Jongens, herbekijk de kampioenenmatch en de Champions League"

Redactie
| 23 reacties
VIDEO: Vanhaezebrouck bedekt nederlaag met mantel der liefde: "Jongens, herbekijk de kampioenenmatch en de Champions League"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent sloot het fantastische 2015 af met een nederlaag op het veld van KV Mechelen. Hein Vanhaezebrouck dramatiseert het puntenverlies echter niet.

"Ik heb ons eigenlijk maar één fout zien maken", vertelt Hein Vanhaezebrouck. "We vergaten in het begin van de wedstrijd de kansen af te maken. Daarna was er om de vijf minuten een fout te zien. Ik had dat voorspeld."

Vanhaezebrouck vergelijkt de wedstrijd zelfs met een (kleine) oorlog. "Maar het was de verdienste van KV Mechelen dat de strijd door hen werd gewonnen. Ik wil hen dan ook feliciteren met de drie punten."

Ik had voorspeld dat dit zou gebeuren

Hein Vanhaezebrouck

"Maar we moeten er geen drama van maken", besluit de coach van de Buffalo's. "Het was een fantastisch jaar voor KAA Gent. Ik heb aan mijn jongens gezegd om de kampioenenmatch te herbekijken. Of de wedstrijden uit de Champions League te herbekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties