Bij Lokeren denken ze aan Play-off 1: "Maar Genk haalt het zéker en dit wordt onze grootste concurrent"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Bij Lokeren denken ze aan Play-off 1: "Maar Genk haalt het zéker en dit wordt onze grootste concurrent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eerste vier deelnemers voor Play-off 1 zijn zo goed als verdeeld, maar wie gaat AA Gent, Club Brugge, Anderlecht en Oostende straks vergezellen? Wij laten de fans van de kanshebbers aan het woord, met vandaag: Sporting Lokeren.

Sporting Lokeren staat na een knappe remonte op amper vijf punten van Play-off 1. Dromen de Waaslanders van de top-zes? Wij vroegen het aan Dennis Vercauteren, de oprichter van Sporting Lokeren-fanpagina.

Coelho, Harbaoui & Joao Carlos

"Ik denk dat we zeker kans maken om Play-off 1 te halen", steekt Vercauteren van wal. "Door de komst van Coelho, Harbaoui en nu ook Joao Carlos zie ik het best zitten."

"Een overwinning komende zondag tegen Standard zou al een goed begin zijn om onze ambities kracht bij te zetten. Tegelijkertijd moeten we natuurlijk hopen dat onze concurrenten het een beetje laten afweten in de laatste fase van de reguliere competitie."

"Genk haalt zéker play-off 1"

Dennis Vercauteren

En wie wordt de grootste concurrent van Lokeren op weg naar die vijfde of zesde plaats? "Volgens mij haalt Genk zéker Play-off 1. Onze grootste concurrent wordt dan weer Standard, denk ik. Net als ons komen ze van ver en is de honger héél groot", besluit Vercauteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties