Supporters Beerschot-Wilrijk gaan resoluut voor fanparticipatie

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Supporters Beerschot-Wilrijk gaan resoluut voor fanparticipatie
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Supportersparticipatie wint anno 2016 aan populariteit en dat hebben ze bij Tene Quod Bene goed begrepen. De vereniging wil aan duizend leden geraken om een afgevaardigde te krijgen in het bestuur van Beerschot-Wilrijk.

Tene Quod Bene werd op 19 december van vorig jaar opgericht. Intussen staat de teller op ongeveer 850 deelnemers. "Elke dag komen er leden bij, licht secretaris Dirk Vermeiren toe bij Voetbalkrant.com.

"Door de winterstop en het feit dat Beerschot-Wilrijk drie weken geen thuismatchen speelde, is de groei wat afgeremd. Maar we twijfelen er geen seconde aan dat we aan 1000 participanten geraken. Bovendien zullen we binnenkort nog enkele BV-fans inschakelen."

We twijfelen er geen seconde aan dat we aan 1000 participanten zullen geraken

Dirk Vermeiren Tene Quod Bene

Indien het aantal leden wordt bereikt, mag Tene Quod Bene één persoon afvaardigen in het bestuur. "Momenteel zetelt er al iemand die zich bezighoudt met supporterszaken. Maar daar zijn weinigen van op de hoogte", aldus Vermeiren.

"Als het zover is, zal er een verkiezing komen waarbij één persoon wordt verkozen die de steun krijgt van alle supporters", aldus Vermeiren. Instappen in het project kan via volgende LINK. Het lidgeld bedraagt 5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties