Heel gelukkige Kums maakt iedereen nog wat blijer: "Een transfer? Ik wil bij Gent blijven"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lint
| 11 reacties
Heel gelukkige Kums maakt iedereen nog wat blijer: "Een transfer? Ik wil bij Gent blijven"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Sven Kums is zoals verwacht verkozen tot Gouden Schoen van het jaar 2015. De kapitein van KAA Gent bleef ook na de bekendmaking van het nieuws zijn nuchtere zelve. En meteen voegde hij er ook aan toe dat hij ‘gewoon’ bij Gent wil blijven.

“Ik ben heel tevreden met deze trofee, het is mooi om tot Gouden Schoen verkozen te worden. Ik wil graag de voltallige staf van de ploeg bedanken, mijn ploegmakkers, mijn familie en natuurlijk ook mijn vrouw. Dankzij hen sta ik hier nu.”

"Een transfer? Dat speelt niet door mijn hoofd"

Razend snel kon Kums de focus verleggen naar wat nu komen gaat. “Wij willen nu voor een tweede opeenvolgende titel gaan. Of een beker. Dat zou ook mooi zijn. Aan een transfer denk ik niet. Dat speelt niet door mijn hoofd. Ik voel me ontzettend goed bij Gent en we zien wel wat de toekomst brengt.”

“Bovendien is het uitgesloten dat er tijdens deze transferperiode ook maar één sterkhouder vertrekt bij Gent. De clubleiding zal er alles aan doen om deze groep bij elkaar te houden en op die manier voor nieuwe successen te zorgen.”

"Meer druk door Gouden Schoen? Daar ga ik nu eens niet van wakker liggen"

Sven Kums

Er mag niemand weg bij de Buffalo’s, maar gaat dat dan niet voor problemen zorgen? “Neen, dat gaat geen problemen geven, want iedereen is bereid om hier te blijven. We hebben een fantastische ploeg die tot veel in staat is, en dat beseft iedere speler.”

De prestaties van Kums zullen nu wel met een vergrootglas gevolgd worden. “Dat is normaal, hé. Dat hoort erbij zeker? De Gouden Schoen wordt altijd meer in de gaten gehouden, maar daar ga ik nu eens niet van wakker liggen”, besloot Kums met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties