Lokeren-fans zien Racing Genk in PO1 geraken: "Dat hebben we ook gelezen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Lokeren-fans zien Racing Genk in PO1 geraken: "Dat hebben we ook gelezen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eerste vier deelnemers voor Play-off 1 zijn zo goed als verdeeld, maar wie gaat AA Gent, Club Brugge, Anderlecht en Oostende straks vergezellen? Wij laten de fans van de kanshebbers aan het woord, met vandaag: Racing Genk.

De Limburgers vallen met een achterstand van 2 punten op Charleroi net uit de top-6. Toch gelooft men in Genk rotsvast in PO1. "We hebben meer kwaliteit dan voor de winter", vertelt Ismaïl Ozdemir van De Blauwe Arend aan Voetbalkrant.com.

"De broodnodige spits (Karelis, nvdr.) waar we al twee jaar naar verlangden is er eindelijk en we hebben ook nog middenvelder Malinovskyi. Dat gaat het verschil maken tegenover de concurrentie."

Duel tegen Zulte Waregem is een sleutelmatch

- Ismaïl Ozdemir

Het duel van vrijdag tegen Zulte Waregem wordt meteen cruciaal. Dat is een sleutelmatch", beseft Ozdemir. "De vier zekerheden hebben een kloofje. Daaronder gaan vijf ploegen meedoen voor de laatste twee plaatsen."

Ook de supporters van Sporting Lokeren geloven dat Genk erbij zal zijn. "We hebben dat gelezen", lacht Ozdemir. "Het moet nog altijd gespeeld worden. Maar op kwaliteit steken wij erboven uit. De ploeg zat al goed in elkaar, maar het schortte aan de afwerking."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties