UPDATE: Michel Preud'homme bevestigt afwezigheid van geblesseerden én pion met transferbeslommeringen
Cédric De Volder
| 26 reacties

Laurens De Bock en Leandro Pereira halen competitiehervatting niet, Oscar Duarte thuis met transferperikelen

UPDATE: Michel Preud'homme bevestigt afwezigheid van geblesseerden én pion met transferbeslommeringen
Foto: © photonews

Club Brugge hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Royal Mouscron Péruwelz. Michel Preud'homme zal echter geen beroep kunnen doen op zijn volledige kern.

UPDATE: Michel Preud'homme bevestigde op zijn wekelijkse persconferentie de afwezigheid van Laurens De Bock en Leandro Pereira. Oscar Duarte is niet geselecteerd, maar de reden ligt vooral op de transfermarkt. De Costa Ricaan vertrekt eerstdaags.

Club Brugge bereidde het vervolg van het seizoen voor onder een Spaans zonnetje, maar blauw-zwart keerde terug naar België met een overvolle lappenmand. Maar liefst acht spelers kampten met kwaaltjes.

Al kreeg Michel Preud'homme de voorbije dagen goed nieuws. Felipe Gedoz, Thomas Meunier en Jean-Charles Castelletto deden het rustiger aan, maar trainen sinds woensdag opnieuw voluit. Voor Oscar Duarte blijft het afwachten. 

Pereira en De Bock sowieso buiten strijd

Leandro Pereira en Laurens De Bock liepen beiden een enkelblessure op en zullen niet speelklaar geraken voor het bezoek van les Hurlus. Voor de Braziliaanse aanvaller kan het herstel zelfs nog een drietal weken duren.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties