Reactie Santini is terug van weggeweest: "Mijn jaar (en dat van Standard) kon niet beter beginnen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 5 reacties
Santini is terug van weggeweest: "Mijn jaar (en dat van Standard) kon niet beter beginnen"
Foto: © SC

Standard was meteen present op de eerste afspraak van het nieuwe jaar, en dat hebben ze in Lokeren geweten. De Luikse club speelde de Waaslanders weg met af en toe lekkere combinaties en uiteindelijk was het Ivan Santini die Standard over de streep trok.

Uitgerekend Santini. De man die voor de winterstop geen deuk in pakje boter trapte. Maar in 2016 staat ook de Kroaat er onmiddellijk en dat stemt hem natuurlijk tevreden. “Dit is heel erg leuk, hé. Het jaar kon niet beter beginnen voor mij en de ploeg”, aldus Santini.

“Ik denk dat ik kan stellen dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld. We hebben knappe combinaties op de mat gelegd en veel kansen gecreëerd. We zijn Lokeren onder druk blijven zetten en uiteindelijk volgden de (verdiende) goals in de tweede helft.”

"Ik ben al best tevreden met mijn 7 goals"

Net aan die goals ontbrak het Santini voor de jaarwisseling vaak. Zijn teller stond voor de match op Lokeren pas op vijf, nu zit hij ineens aan zeven stuks. “Ik ben al best tevreden met dat aantal.”

“Ik zal hard blijven werken voor de ploeg en dan zullen de goals wel volgen. Een specifiek aantal heb ik niet vooropgesteld. Ik wil gewoon de ploeg helpen”, besloot de altijd nuchtere en bescheiden Santini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties