Reactie "Bij één rode kaart kan je nog zeggen: 'dit is dom', maar na de zesde..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 7 reacties
"Bij één rode kaart kan je nog zeggen: 'dit is dom', maar na de zesde..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vier keer rood in de competitie, twee keer in de beker. De hoge kaartenlast blijft KV Kortrijk punten kosten en dat leidt tot frustratie.

"Bij één rode kaart kan je nog zeggen: dit is dom. Maar na de zesde... Dit kost ons gewoon te veel punten." De blik van Stijn De Smet sprak boekdelen na de vijfde opeenvolgende competitienederlaag.

Fabien Boyer was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Ook in de Croky Cup slikte de centrumverdediger al een rood karton.

We zullen er maar over zwijgen zeker...

Stijn De Smet

Of er na afloop over werd gesproken? "Uiteraard", ging De Smet verder. "Je weet dat dit een cruciale match is en dan doe je zoiets. Vanop de bank (De Smet ging even ervoor geblesseerd naar de kant, nvdr.) zag ik meteen dat het een rode kaart zou worden. Onbegrijpelijk."

Met een man minder en zonder de geschorste Athanasios Papazoglou - al goed voor vijf treffers in de JPL - kregen de Kerels nauwelijks iets klaar. "We hebben Papazouglou misschien wel gemist. Maar we zullen er maar over zwijgen zeker", zette De Smet met een grijns de terugtocht richting Kortrijk in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties