Reactie Ook Proto opvallend positief: "We zitten niet onder niveau van Gent"

Ook Proto opvallend positief: "We zitten niet onder niveau van Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was opvallend hoe positief de ouderen van Anderlecht waren na het verlies in Gent. Ook Silvio Proto volgde Olivier Deschacht in zijn bemerking dat Gent niet zoveel beter was. Zou het iets te maken hebben gehad met de bolwassing die beide heren hebben gekregen?

Het bestuur tikte op stage zowel Proto als Deschacht op de vingers om hun uitspraken. Zondag waren beide routiniers opvallend positief. Een oorzakelijk verband? "We kunnen ons verwijten dat we slecht begonnen zijn", begon Proto. "Daarna hadden we genoeg kansen om terug te komen. Ik ben blij met de reactie van de spelers", zei de kapitein.

We zijn niet belachelijk gemaakt

Proto zag dus veel positieve punten, net als Deschacht. Opmerkelijk voor twee spelers die eerst wel kritiek hadden en nog versterkingen wensten. "We zijn niet belachelijk gemaakt, we moesten twintig minuten zoeken en ik heb het gevoel dat Anderlecht niet onder het niveau van Gent acteerde vandaag."

"We waren ons volledig middenveld kwijt, wat het niet makkelijker maakte voor de coach. We moeten het positieve uit deze prestatie onthouden, zeker als we de reactie in de tweede helft bekijken", zei de doelman.

De kloof met Gent is niet alarmerend

Silvio Proto

"De kloof met Gent is nog niet alarmerend. Als we de rekening maken, staan we maar op 2,5 punt van hen. We moeten blijven werken om volgende week tegen Charleroi een goeie prestatie neer te zetten. Maar we weten dat het opnieuw een moeilijke match zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties