Reactie Over en uit voor Genk na de 2-0 of niet? "We scoorden thuis drie keer tegen Standard"

Diederik Geypen Florian Holsbeek
Diederik Geypen en Florian Holsbeek vanuit Luik
| 18 reacties
Over en uit voor Genk na de 2-0 of niet? "We scoorden thuis drie keer tegen Standard"
Foto: © photonews

Racing Genk moet op 2 februari een 2-0-achterstand ophalen om zich nog te verzekeren van een plek in de bekerfinale. Geloven de Limburgers dat ze het indrukwekkende Standard van donderdagavond nog van een ticket richting de Heizel kunnen houden?

Thomas Buffel, de aanvoerder die zijn basisplek moest afstaan, alvast wel. "In de competitie speelden we thuis een sterke partij tegen Standard. Toen scoorden we ook drie keer (3-1-overwinning, red.). Al vormen ze nu meer een blok."

"Standard scoorde op twee heel slechte momenten", vond coach Peter Maes. "De eerste goal volgde al na 6 minuten. En de tweede slikken we net nadat we tactisch bijstuurden. Verder had Bizot lang niet zoveel werk en misten we de kansen op de aansluitingstreffer. Er is nog een terugmatch om dit recht te zetten."

Bizot had lang niet zoveel werk

Peter Maes

"Het is niet het beste resultaat dat je hier kan boeken", besloot Sandy Walsh. "Thuis met ons publiek kunnen we het Standard nog moeilijk maken. Voor een bekerfinale zetten we alles op alles. Nu moeten we tegen Mechelen en Kortrijk vertrouwen boeken. Dan is alles mogelijk in de return."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties