Reactie Wat is er aan de hand met KV Oostende?! "We moeten voor de spiegel gaan staan, want dit is echt niet goed genoeg"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 7 reacties
Wat is er aan de hand met KV Oostende?! "We moeten voor de spiegel gaan staan, want dit is echt niet goed genoeg"
Foto: © photonews

KV Oostende is ondertussen al meer dan een maand op zoek naar een overwinning. De troepen van Yves Vanderhaeghe wonnen voor het laatst op 20 december van vorig jaar, thuis tegen Standard. Wat is er aan de hand met de Kustploeg?

“We moeten allemaal eens voor de spiegel gaan staan”, aldus Brecht Capon. “Nog zo’n mindere wedstrijd zoals in Kortrijk, dat mag ons echt niet nog eens overkomen. Als we op voorsprong komen, zijn we moeilijk af te stoppen. Maar dan moeten we natuurlijk wel op voorsprong komen, hé.”

Maar de cijfers zijn wat ze zijn… 1 op 9, dat zijn we niet meer gewoon van Oostende. “Dat klopt. We zijn ons ervan bewust dat 1 punt in drie wedstrijden te weinig is. Ons spelniveau is niet goed en we missen dat tikkeltje geluk waar we in de heenronde wél op konden rekenen.”

Strijdlust en mentaliteit

“We moeten dat compenseren met andere zaken, waaronder strijdlust en mentaliteit. We moeten met meer overgave spelen en zorgen dat we meer duels winnen”, besluit Capon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties