Dit zijn de redenen waarom Musonda en Chelsea voor Betis kozen

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Dit zijn de redenen waarom Musonda en Chelsea voor Betis kozen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charly Musonda gaat aan de slag bij Real Betis. Het jonge Belgische toptalent kon uit heel wat clubs kiezen, dus waarom koos hij dan precies voor de ploeg uit de Primera División?

De Primera División: daar is direct al heel wat mee gezegd. Musonda verbaasde gisteren met een eerste reactie in het Spaans. Hij leerde de taal op eigen houtje, en dat is niet toevallig. 

Spanje was absoluut een van de voorkeursbestemmingen voor de speler zelf. Een minder fysieke competitie, waar zijn technische kwaliteiten uitstekend uit de verf moeten kunnen komen. 

Bovendien is Musonda een grote fan van Cristiano Ronaldo. Al zit een rechtstreeks duel er niet meteen in: Real Betis speelde immers al twee keer tegen Real Madrid. De jonge Belg reisde recent wel nog naar Bernabeu om zijn idool live aan het werk te zien tegen Sporting Gijon. 

 

Good food, good times... Nice dinner in Madrid. Bon dinner à Madrid. Bueno cena en Madrid. 🇪🇸🍴🍛

Een foto die is geplaatst door CJRMUSONDA 🇧🇪 (@charlymusondajr) op

Waarom Betis een uitstekende keuze is voor Musonda legden we gisteren al uit. Dat het tot een deal kwam heeft volgens Marca echter ook te maken met de uitstekende relatie tussen sportief directeur Eduardo Macia en Marina Granovskaia, de rechterhand van Abramovich, en Michael Kevin Emenalo, technisch directeur van Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties